ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Αιτωλοακαρνανίας κάθε Παρασκευή σε 1.000 αντίτυπα. Διαφημιστείτε σε συμφέρουσες τιμές με ΔΩΡΕΑΝ κατασκευή της μακέτας σας, βάλτε ΔΩΡΕΑΝ την Μικρή σας Αγγελία ή στείλτε μας κάποιο ΑΡΘΡΟ σας για δημοσίευση.

 • ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

  ΔΩΡΕΑΝ ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ

  Δημοσιεύουμε ΔΩΡΕΑΝ την Μικρή σας Αγγελία στην έντυπη έκδοση της «Αναγγελίας». Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να καλέσετε στο 26410 49000 και να μας δώσετε την Μικρή σας Αγγελία, η οποία δημοσιεύεται ΔΩΡΕΑΝ για 4 εβδομάδες.

 • ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΕΤΑΣ

  ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΜΑΚΕΤΑΣ

  ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ με πολλούς και διάφορους τρόπους στην έντυπη έκδοση της «Αναγγελίας». Κάντε την ΣΩΣΤΗ επιχειρηματική επιλογή και διαφημιστείτε στην ΠΡΩΤΗ σε αναγνωσιμότητα εφημερίδα του Νομού. ΔΩΡΕΑΝ η κατασκευή της μακέτας σας.

 • ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

  ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΩΝ

  Έχετε κάποιο ΑΡΘΡΟ που θέλετε να δημοσιεύσετε; Η «Αναγγελία» σας δίνει αυτή τη δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας το στείλετε -επωνύμως- στο info@anaggelia.gr. Τα κείμενα ΔΕΝ δημοσιεύονται αν έχουν ορθογραφικά λάθη.

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση, που εδρεύει στην πόλη του Αγρινίου και αποτελείται από τον Παντελή, την Βάσω και τον Κωνσταντίνο. Στο πλευρό μας βέβαια πολλοί αξιόλογοι συνεργάτες, όπως η Άννα Μούζου, ο Χρήστος Παπανίκος και ο Γιάννης Τσιρώνης.

 • ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

  ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣΕΚΔΟΤΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

  Γεννήθηκα στη Μυρτιά της Αιτωλίας το 1955. Eίμαι εκδότης και δημοσιογράφος της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Αναγγελία». Ιδρυτής και βασικός συντάκτης των περιοδικών «Αραμπάς» (1991 - 1997), «Ωμέγα» (1998 και 1999), «Στρατόσφαιρα» (1999 και 2000), «Ρεύμα» (2002) και «ΑγοράΖην» (2004 - 2008).

 • ΒΑΣΩ ΚΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ

  ΒΑΣΩ ΚΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥΔΙΑΦΗΜΙΣΤΡΙΑ

  Γεννήθηκα το 1966 στη Μυρτιά. Παντρεμένη με δύο παιδιά, εργάζομαι ως διαφημίστρια από το 1989 μέχρι και σήμερα στην πόλη του Αγρινίου. Στο παρελθόν διετέλεσα διαφημίστρια και στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αραμπάς fm".

 • ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ

  Γεννήθηκα στο Αγρίνιο στις 29 Νοεμβρίου 1989. Επέλεξα να σπουδάσω σε Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών και πιο συγκεκριμένα στο ΚΑΡ του Sport-fm. Εργάζομαι στην Εφημερίδα "Αναγγελία" από το 2005 έως και σήμερα, ως δημοσιογράφος και γραφίστας.

 • ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

  Θ. Γρίβα 3,
  Αγρίνιο,
  Αιτωλοακαρνανία

 • ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

  Από την κεντρική πλατεία, διασχίστε την Μπαϊμπά. Ανεβείτε τη Γρίβα και θα μας βρείτε στο δεξί σας χέρι στον πεζόδρομο.

 • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  Τηλέφωνο: +30 26410 49000
  Fax: +30 26410 49400
  E-mail: info@anaggelia.gr