Από το 2000…

Ένα μικρό ιστορικό…

Η «ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ» είναι εβδομαδιαία Εφημερίδα του Αγρινίου. Πρωτοεκδόθηκε το Νοέμβριο του 2000, αρχικά ως μηνιαία, στη συνέχεια ως δεκαπενθήμερη και πλέον, εδώ και πολλά χρόνια, ως εβδομαδιαία. Ο τίτλος «Αναγγελία» παραπέμπει στο εμπορικό στοιχείο της Εφημερίδας ως Εφημερίδα Μικρών Αγγελιών και Πληροφοριών.

Ιδρυτής είναι ο Παντολέων (Παντελής) Φλωρόπουλος, ιδρυτής και εκδότης επίσης της σατιρικής Εφημερίδας «Αραμπάς» που προηγήθηκε της «Αναγγελίας». Εκδότης της Εφημερίδας από τον Ιούλιο του 2017 και μετά είναι ο Κωνσταντίνος Φλωρόπουλος.

Η Εφημερίδα στηρίζεται στο αναγνωστικό κοινό της. Είναι εκδοτική συνέχεια της σατιρικής Εφημερίδας «Αραμπάς» που εκδόθηκε στο Αγρίνιο την δεκαετία του ’90. Η «Αναγγελία» πειραματίστηκε κατά καιρούς με διάφορα ένθετα περιοδικά, κυριότερο των οποίων ήταν το «ΑγοράΖην» που πραγματοποίησε 55 εκδόσεις. Δικές της δημιουργίες ήταν επίσης ο «Αθλοθέτης» και η αθλητική Εφημερίδα «Ντρίπλα», καθώς και τα περιοδικά «Πολιτική», «Αναγνώστης», «Ρόδες».

Είναι εγγεγραμμένη στο Μητρώο Περιφερειακού και Τοπικού Τύπου της ΓΓ Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, βάσει του άρθρου 2 του ν. 3548/2007 (Α’68). Είναι επίσης μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (Ε.Ι.Ε.Τ.).

Το agriniovoice.gr είναι η ειδησεογραφική ιστοσελίδα της «Αναγγελίας».

Ο στόχος μας

Με εκατοντάδες Μικρές Αγγελίες, ψάχνουμε… για εσάς αυτό που ψάχνετε και διευκολύνουμε την πραγματοποίηση συναλλαγών στο Αγρίνιο, την ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.

Ως η μοναδική εξειδικευμένη Εφημερίδα Μικρών Αγγελιών του Αγρινίου, στοχεύουμε στην συγκέντρωση εκατοντάδων Μικρών Αγγελιών κάθε βδομάδα, ώστε να προσφέρουμε σε σας μία πληθώρα επιλογών για ό,τι ψάχνετε. Είτε αυτό είναι για δουλειά, είτε για αγορά επαγγελματικής στέγης ή ενοικίαση διαμερίσματος και καταστήματος κ.λπ..

24

Χρόνια λειτουργίας

700.000+

Δημοσιευμένες Μικρές Αγγελίες

550+

Μικρές Αγγελίες κάθε βδομάδα


Γιατί να μας επιλέξετε για τη Μικρή Αγγελία σας;

– Είμαστε η μοναδική εξειδικευμένη Εφημερίδα Μικρών Αγγελιών του Αγρινίου.
– Διαθέτουμε μεγάλο εναλασσόμενο αγοραστικό κοινό κάθε βδομάδα.
– Χαίρουμε μεγάλης αναγνωρισιμότητας και αναγνωσιμότητας στην πόλη.
– Δημοσιεύουμε ΔΩΡΕΑΝ τις Μικρές σας Αγγελίες.
– Παρέχουμε συμφέρουσες τιμές για πληρωμένες Αγγελίες.

Γιατί να επιλέξετε την «Πληρωμένη Αγγελία»;

– Οι πληρωμένες Αγγελίες δημοσιεύονται σε πλαίσιο στην Εφημερίδα.
– Αναρτώνται στο www.anaggelia.gr και στο www.agriniovoice.gr.
– Προβάλλονται και προωθούνται περισσότερο από τις απλές αγγελίες.
– Το κόστος δημοσίευσης είναι ΜΟΛΙΣ 5 ευρώ την εβδομάδα.
– Επιλέξτε τρίμηνη προβολή της αγγελίας σας, με συνολικό κόστος 25 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να βάλετε τη δική σας Μικρή Αγγελία: