ΟΔΗΓΙΕΣ

ΟΔΗΓΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ είναι Εβδομαδιαία Εφημερίδα Μικρών Αγγελιών και κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της Αιτωλοακαρνανίας, κάθε Παρασκευή, σε 1.000 αντίτυπα. Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ είναι η ιδανική λύση για να δημοσιεύσετε την Μικρή σας Αγγελία, ώστε να εξυπηρετηθείτε γρήγορα και αποτελεσματικά. Η δημοσίευση των Μικρών Αγγελιών είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ κυκλοφορεί σε 1.000 αντίτυπα και είναι η ΠΡΩΤΗ εφημερίδα Μικρών Αγγελιών της Αιτωλοακαρνανίας. Κυκλοφορεί δε στα περίπτερα όλου του Νομού. Το κοινό της είναι εναλλασσόμενο κάθε βδομάδα, που σημαίνει ότι πολλές εκατοντάδες ανθρώπων θα διαβάσουν την Μικρή σας Αγγελία.
Για να βάλετε ΔΩΡΕΑΝ τη Μικρή Αγγελία σας καλέστε στο 26410 49000 (ώρες γραφείου) και δώστε μας την Αγγελία σας. Διαφορετικά, μπορείτε να μας στείλετε την Αγγελία σας με e-mail ([email protected]) ή με φαξ (26410 49400).
Η Μικρή Αγγελία σας δημοσιεύεται ΔΩΡΕΑΝ για τέσσερις εβδομάδες και της αναλογεί ένας ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ. Με τον ΚΩΔΙΚΟ αυτό μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην Αγγελία σας (προσθήκη, διόρθωση, διαγραφή ή ανανέωση).
Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ δημοσιεύεται ΜΟΝΟ στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας και προστίθεται εντός παρενθέσεως στο τέλος του κειμένου της Μικρής σας Αγγελίας. ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο ΚΩΔΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ αλλάζει με κάθε ανανέωση.
Η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ σας παρέχει τη δυνατότητα να “ξεχωρίσετε” τη Μικρή Αγγελία σας από τις υπόλοιπες. Εφόσον επιθυμείτε να “ξεχωρίσετε”, η Αγγελία σας μπαίνει σε ΕΙΔΙΚΟ ΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΟ ΠΛΑΙΣΙΟ, το οποίο κοστίζει 5 ευρώ την εβδομάδα.
Το Ειδικό Προβεβλημένο Πλαίσιο έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα έναντι της Απλής Αγγελίας. Πρόκειται για πλαίσιο που πιάνει πολύ μεγαλύτερο χώρο απ’ ότι οι Απλές Αγγελίες, επιβάλλεται στην στήλη του και “ξεχωρίζει”, τραβώντας τα βλέμματα πάνω του. Παράλληλα, αυτού του είδους οι αγγελίες δημοσιεύονται (για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα) στο www.anaggelia.gr, αλλά και στο www.agriniovoice.gr, δύο site που διαθέτουν πολλές χιλιάδες επισκέψεις καθημερινά.
Το Ειδικό Προβεβλημένο Πλαίσιο κοστίζει μεν 5 ευρώ την εβδομάδα, αλλά η ΑΝΑΓΓΕΛΙΑ σας δίνει τη δυνατότητα να πετύχετε καλύτερη τιμή. Σε περίπτωση που θέλετε συνεχόμενη δημοσίευση 3 μηνών (12 δημοσιεύσεις), το συνολικό κόστος είναι ΜΟΛΙΣ 25 ευρώ.
odigies

ΕΧΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ;

Εάν οι παραπάνω ερωταπαντήσεις δεν κάλυψαν τις απορίες σας, στείλτε μας ένα e-mail ή καλέστε στο τηλέφωνο 26410 49000, ώστε να σας βοηθήσουμε περαιτέρω.