Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ"

team
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣΕΚΔΟΤΗΣ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ

Γεννήθηκα στη Μυρτιά της Αιτωλίας το 1955. Eίμαι εκδότης και δημοσιογράφος της εβδομαδιαίας εφημερίδας «Αναγγελία». Ιδρυτής και βασικός συντάκτης των περιοδικών «Αραμπάς» (1991 - 1997), «Ωμέγα» (1998 και 1999), «Στρατόσφαιρα» (1999 και 2000), «Ρεύμα» (2002) και «ΑγοράΖην» (2004 - 2008).

ΒΑΣΩ ΚΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥΔΙΑΦΗΜΙΣΤΡΙΑ

Γεννήθηκα το 1966 στη Μυρτιά. Παντρεμένη με δύο παιδιά, εργάζομαι ως διαφημίστρια από το 1989 μέχρι και σήμερα στην πόλη του Αγρινίου. Στο παρελθόν διετέλεσα διαφημίστρια και στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αραμπάς fm".

ΒΑΣΩ ΚΑΡΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΛΩΡΟΠΟΥΛΟΣΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ-ΓΡΑΦΙΣΤΑΣ

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο στις 29 Νοεμβρίου 1989. Επέλεξα να σπουδάσω σε Κέντρο Ελευθέρων Σπουδών και πιο συγκεκριμένα στο ΚΑΡ του Sport-fm. Εργάζομαι στην Εφημερίδα "Αναγγελία" από το 2005 έως και σήμερα, ως δημοσιογράφος και γραφίστας.

ΑΝΝΑ ΜΟΥΖΟΥΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γεννήθηκα στον Χολαργό Αττικής στις 10 Οκτωβρίου 1984 και κατοικώ στο Αγρίνιο από το 2000. Εργάζομαι από το 2004 στην εφημερίδα "Αναγγελία" ως γραμματέας.

ΑΝΝΑ ΜΟΥΖΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΣΣΚΙΤΣΟΓΡΑΦΟΣ

Γεννήθηκα στο Αγρίνιο και πρωτοδημοσίευσα σκίτσα στην τοπική σατιρική εφημερίδα "Αραμπάς". Συνέχισα στο πολιτικό περιοδικό "Αντί". Έχω κάνει εικονογραφήσεις για την "Ελευθεροτυπία", για παραμύθια, και για εκπαιδευτικά βιβλία του υπουργείου Παιδείας και των εκδόσεων Πατάκη. Συνεργάζομαι με τον Παναιτωλικό, το περιοδικό «The books journal» και την τοπική εφημερίδα "Αναγγελία".

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣΑΘΛΗΤΙΚΟΓΡΑΦΟΣ

Ασχολούμαι εδώ και αρκετά χρόνια με το αθλητικό ρεπορτάζ και έχω συνεργαστεί με όλες σχεδόν τις αθλητικές εφημερίδες στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, καθώς και με άλλα τοπικά μέσα (πολιτικές εφημερίδες - ραδιόφωνα - ιστοσελίδες). Επίσης έχω διατελέσει ανταποκριτής σε πολλές αθηναϊκές αθλητικές εφημερίδες και ιστοσελίδες.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ